Bent Høie minner folk på at de kan sy munnbind hjemme


Bent Høie minner folk at de kan sy munnbind hjemme
Bent Høie minner folk at de kan sy munnbind hjemme. Helse- og omsorgsministeren har ingen planer om å dele ut gratis munnbind. Her har du oppskriften å sy munnbind hjemme.


Slik syr du ditt eget munnbind – NRK Livsstil – Tips, råd …
Vaskbare munnbind kan spare lommeboka de neste månedene. Her er oppskriften munnbind du kan sy selv.


Klare krav til hjemmesydde munnbind
Prisen kirurgiske munnbind har steget til værs, og for mange er det aktuelt å sy sine egne munnbind som kan vaskes og brukes flere ganger. Folkehelseinstituttet er imidlertid allerede ganske klare at det vil stilles krav til kvalitet type munnbind som kan brukes som et supplerende smitteverntiltak dersom enmetersregelen ikke kan overholdes.


Rekk opp hånden den som vil ha munnbind til 600 kroner …
Det var ingen som holdt pusten før helseminister Bent Høies (H) pressekonferanse fredag. Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og Høie selv har alle hintet inn- og utpust den siste uken om at det kan komme en anbefaling om bruk av munnbind «i enkelte situasjoner, i noen geografiske områder og for en begrenset tidsperiode», som assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad …


Anbefaler munnbind fulle busser og tog i Oslo og Indre …
Vi anbefaler munnbind som en ekstra beskyttelse når det er vanskelig å holde en meter avstand kollektivtransport, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie i en uttalelse. – De grunnleggende smittevernrådene om å holde seg hjemme når man er syk, vaske hendene godt og teste seg hvis man har symptomer er fortsatt like viktige, sier Høie.


Slik bruker du munnbind riktig – og dette må du ikke gjøre …
Slik bruker du munnbind riktig – og dette må du ikke gjøre Det er flere ting å tenke hvis du bruker munnbind eller ansiktsmasker i tøy, ikke bare når du tar dem av og på.


Riktig og feil bruk av munnbind og ansiktsmaske – Korona
– Bruk av munnbind erstatter ikke rådet om å holde minst en meter avstand til andre, understreker Bent Høie. Apotek-kjedene har tidligere varslet om massiv pågang fra folk som vil kjøpe munnbind, men forsikrer om at de har nok lager. Se FHIs veiledere for riktig bruk av munnbind og ansiktsmaske nederst i saken. Kan øke smittefaren


Dette er munnbind-rådene – DinSide
Vi anbefaler munnbind som en ekstra beskyttelse når det er vanskelig å holde en meter avstand kollektivtransport, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie. – De grunnleggende smittevernrådene om å holde seg hjemme når man er syk, vaske hendene godt og teste seg hvis man har symptomer er fortsatt like viktige, sier Høie.


Munnbind til de rike – VG
Munnbind til de rike . Munnbind må være tilgjengelig for alle, uavhengig av hvordan det står til med økonomien, skriver Ronja Vinneng i dette leserinnlegget.


Ullundertøy kan bli til korona-munnbind
Ullundertøy kan bli til korona-munnbind. Da de ansatte hørte om mangelen smitteernutstyr, fikk de en idé. Nå gjør fabrikken klar for krise-produksjon av munnbind i rekordfart.
diagnostic code reader