Feiring av eldredagen avlyses grunnet koronasituasjonen


Feiring av eldredagen avlyses grunnet koronasituasjonen
Feiring av eldredagen avlyses grunnet koronasituasjonen. Fysisk feiring av eldredagen avlyses i Holmestrand kommune Pexels Eldrerådet i Holmestrand kommune og pensjonistforeningen har valgt å avlyse årets fysiske feiring av den internasjonale eldredagen 1. oktober 2020. Dette på grunn av Covid-19, mulig smittesituasjon, samt å sikre en trygg kommune for våre eldre.


Koronasituasjonen – regjeringen.no
12.09.2020: Se FHIs oppdaterte kart over røde og gule land, som viser hvilke områder som er omfattet av innreisekarantene til Norge. Spørsmål og svar om reiser 12.09.2020: Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land.


«Kritikk er ikke det samme som hets» – Meninger
«Kritikk er ikke det samme som hets» At ordfører med flere er mer opptatt av kommentarfeltene, som er redaktørenes ansvar, fremfor smittefaren overfor våre eldre og andre i risikogrupper er …


Aktuelt – Eidsvoll
På bakgrunn av Koronasituasjonen har planavdelingen i Eidsvoll dessverre ikke mulighet til å avholde folkemøte om forslag til ny kommuneplan. … Septiktømming i Feiring (rode 1) starter opp nå. Grunnet gode kjøreforhold ligger vi foran oppsatt tømmeplan. … Vel møtt til Eldredagen 2017.


Nyheter | Pensjonistforbundet
Seks gode råd mot telefonsvindel Advarer eldre mot useriøse pengeinnsamlere Nettbuss gjeninnfører honnørrabatt Pensjonistforbundet setter boligpolitikk for eldre på agendaen Nye midler til Bekymringstelefonen En eldredag for alle Kjør trygt i sommer Overgrep mot eldre i Norge Norge har færrest trafikkdrepte i Norden Lansering av Rød knapp aksjonen Nye førerkort regler for seniorer fra …


Siste om korona-situasjonen i Indre … – Smaalenenes Avis
av at kommunen ikke permitterer de ansatte i kommunen. Begge garanterte for at slike . permitteringer ikke vil forekomme i Indre Østfold kommune. Det ble sagt under presseokonferansen. onsdag, som Smaalenenes Avis sender direkte. 00:06. To koronapasienter skrevet ut av Kalnes


Alt om korona/ Corona: Advice and info – Tromsø kommune
25. mars: Ingen vigsler på rådhuset frem til 1. mai grunnet koronasituasjonen Vigsel på rådhuset avlyses fram til og med 1. mai. Vi gjennomfører kun vielser som er tidskritiske, det vil si vielser hvor oppholdstillatelse går ut, alvorlig sykdom, og tilfeller hvor det er problematisk å skaffe seg ny prøvingsattest hvis denne går ut på dato i løpet av perioden.


Bamble kommune – Informasjon om koronaviruset
-Det viser jo at vi tar koronasituasjonen på alvor, … grunnet frykt for spredning av koronavirus. I anledning gjenåpningen ble det på en pressekonferanse onsdag 15. april fremlagt en veileder, … utsettes inntil videre eller avlyses for blant annet å prioritere ressursene til å opprettholde forsvarlig drift.


Koronaviruset – Siste nytt – NRK
Koronaviruset, SARS-CoV-2, er et smittsomt lungevirus som ble oppdaget i Kina i slutten av 2019 og påvist i Norge 26. februar 2020. En rekke inngripende tiltak i samfunnet skal hindre smitte.


Forsiden – regjeringen.no
Regjeringen.no skal gi befolkningen innsikt i regjeringens og departementenes arbeid og skape engasjement i demokratiske prosesser.
diagnostic scanner