Hyper Scape officieel aangekondigd


Hyper Scape officieel aangekondigd • Eurogamer.nl
Ubisoft heeft vandaag officieel de free-to-play Battle Royale-game Hyper Scape aangekondigd. De shooter wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal en speelt zich af in de futuristische stad Neo-Arcadia, waar honderd spelers het tegen elkaar opnemen.


Hyper Scape: Ubisoft is klaar om nieuwe Battle Royale game …
Ubisoft heeft een website online gezet voor een FPS Battle Royale game met de naam Hyper Scape. Een game die nog niet officieel is aangekondigd, maar die binnenkort al live kan gaan.


Trailer: Ubisoft onthult battle royale-game Hyper Scape
Inmiddels kan de geruchtenmolen weer aan de kant, want de game is nu officieel aangekondigd door Ubisoft. In Hyper Scape speel je met honderd gebruikers om de felbegeerde winst. Dit hoef je niet in je eentje op te knappen, want deze game draait voor een deel om squads.


Fallout tv-serie aangekondigd • Gamingnation.nl
Fallout tv-serie aangekondigd; Nieuwe game GreedFall ontwikkelaar Spider Games wordt op 7 juli onthuld; Hyper Scape nu ook officieel door Ubisoft onthuld; NBA 2K kost 5 euro meer op next-gen consoles; Devolver Direct presentatie zal op 11 juli plaatsvinden


Ubisoft teaset nieuwe Battle royale Hyper Scape en zet …
Eerder vandaag verscheen het gerucht dat Ubisoft binnenkort een nieuwe Battle Royale zou aankondigen. Dat gerucht werd nu officieel bevestigd door … Ubisoft teaset nieuwe Battle royale Hyper Scape en zet zwaar in op … 17:10. Pokémon Unite aangekondigd en krijgt 150k dislikes. 26/06/2020 – 17:48. Steam Summer Sale is gestart en introduceert …


Nieuwe Battle Royale Hyper Scape aangekondigd door Ubisoft …
Hyper Scape ziet er een stuk futuristischer en sneller uit dan andere Battle Royale-games en daarom zijn we eigenlijk best benieuwd geworden. Wanneer de game volledig live gaat, is nog niet bekend. Voorlopig is bekendgemaakt dat Hyper Scape een solo-modus zal hebben evenals een modus voor teams van drie.


Hyper Scape, Ubisoft klaar om zijn strijd royale te …
Hyper Scape, Ubisoft klaar om zijn battle royale te lanceren. Nieuws. Ubisoft, de werknemers die beschuldigd werden van intimidatie, zouden al ontslagen zijn. Nieuws. Playstation Plus is tien jaar oud. Nieuws. Fallout 76, vanaf het eerste seizoen.


4Gamers – 4Gamers speelt nu LIVE Hyper Scape, de nieuwe …
Zoals gisteren aangekondigd gaan we vanaf vandaag weer livestreamen op Twitch en dat doen we meteen met een erg interessante game. We spelen namelijk Hyper Scape, de nieuwe battle royale shooter van Ubisoft.De stream kan je hieronder volgen, maar ga vooral ook op Twitch zelf kijken als je actief wil chatten met de rest van de community.


Motorola One Hyper aangekondigd: fraaie smartphone met pop …
Toch zijn het stuk voor stuk relatief boeiende toestellen, net als de nu aangekondigde Motorola One Hyper. De smartphone is officieel aangekondigd en daardoor komen we alles over de telefoon te weten. De Motorola One Hyper is voorzien van een 6,5 inch Full-HD+ beeldscherm. Er is geen notch of punch-hole, maar een pop-up camera.


Motorola One Hyper Officieel Aangekondigd – Androidics.nl
Lenovo heeft vandaag de Motorola One Hyper officieel aangekondigd. De One Hyper is een mid-range smartphone met een moderne uitstraling en een pop-up camera. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 349 euro en…
code reader