Partilederne i FNB er allerede uenige om hva de har
Partilederne i FNB er allerede uenige om hva de har ansvaret for. Uenigheten mellom Frode Myrhol og Cecilie Lyngby blir sentralstyresak etter et uavsluttet landsmøte. Regnskapet ble godkjent selv om de fleste ikke hadde lest det.


Demokratiets beskyttere – NRK Norge – Oversikt over …
Når landet stenges ned neste dag, har livvaktene allerede en god stund visst mer enn de fleste om hva som kommer til å skje. En fredag i desember Klokken er 6.45, og teamleder Svein Arne ifører …


Her er punktene de er uenige om – Aftenposten
Her er punktene de er uenige om. … felles politisk plattform, for de tre rødgrønne samarbeidspartene. 13. sep. 2005 07:48. Sist oppdatert 20. oktober 2011. Allerede tirsdag setter de tre rødgrønne partilederne, Ap-leder Jens Stoltenberg, … Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.


Avisa Nordhordland – Byvekst eller bygdevekst?
FNB ved Klementsen og høyre Vågstøl barker sammen i lokalpressen. De er uenige om hva byvekstavtalen (BVA) betyr for vår nye kommune. Hva er fakta? Jeg har tiltro til at begge parter har lest avtalen og satt seg inn i hva de uttaler seg om. Men de har forskjellig forståelse for hva denne innebærer.


Frps skjebnemøte: Siv Jensen har fått bom-kravliste fra …
Frps skjebnemøte: Siv Jensen har fått bom-kravliste fra landsstyret. Stans i bypakker, sletting av bompengegjeld og nei til veiprising er blant kravene Frp-ledelsen må forhandle med de andre …


Bompengepartiet i strupen på Frp-sjefen | Resett
– Forklaringen er at velgerne for øyeblikket sier vi skal gjøre enda mer enn det vi allerede gjør, sa Jensen. – Du og jeg er enige om å bekjempe bompenger. Men du skal styre og ta ansvar, sa hun, og slo fast at hun kan tenke seg å samarbeide med FNB i Bergen.


Elvestuen (V) om bompengeforhandlingene: – Ingen enighet …
Elvestuen (V) om bompengeforhandlingene: – Ingen enighet mellom de fire partiene. Venstre skal ha fått gjennomslag for at staten tar en større del av regningen for kollektiv-satsing.


Raymond Johansen taper velgere til bompengepartiet FNB i
De som har bombrikke, skal kun betale for én passering i løpet av en time og de får 20 prosent rabatt. Med den nye ordningen må også elbiler betale i bomringen, men det er snakk om småpenger. Flere må betale enn før, anslaget er at tre av fire reiser vil bli fanget opp. En del av dem som allerede betalte, vil få lavere regning.


Høyre, Frp og Venstre enige om inkluderingsdugnad – adressa.no
Om tonen i forhandlingene slo Solberg fast at det er «bra stemning og godt humør», mens Siv Jensen skyndte seg å tilføye at forhandlingene også er vanskelige. – Selv om det er mye vi er enige om, er det også mye vi er uenige om og må diskutere oss fram til, utdypet hun. Solberg brukte også denne gang sitt mantra om at «ingenting er


Sterk uenighet blant klimaforskerne – Aftenposten
I de neste fem minuttene er stridsøksen begravet. Høflig og pedagogisk får skeptikeren svar på sine innvendinger. Om han ble overbevist er ikke godt å si, men for resten av salen ble det en påminnelse: Man kan være dørgende uenige om temaer i fronten faget, sogar mislike hverandre personlig, men grunnbeskjeden fra klimafeltet er
Autel obd2 scanner