Automobilist aangehouden na omver rijden lantaarnpalen in Zwolle


Automobilist aangehouden na omver rijden lantaarnpalen in
Een automobilist heeft vanavond in Zwolle twee lantaarnpalen omver gereden nadat hij met zijn auto uit de bocht vloog. De politie heeft de bestuurder aangehouden.


Dronken man rijdt boom en lantaarnpaal omver – Weblog Zwolle
Zwolle – Op de Commissarislaan is in de nacht van zaterdag op zondag 21 december een 45-jarige automobilist uit Zwolle aangehouden nadat hij een boom en een lantaarnpaal omver had gereden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. In een bocht van de Commissarislaan verloor hij de macht over het stuur. Toen de politie […]


Beschadigde auto haalt na ongeval politie in – Nieuws.nl
De 37-jarige bestuurder is aangehouden. In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam er een melding binnen dat een auto op de Midden-Brabantweg lantaarnpalen omver had gereden en was weggereden.


Bestuurder verlaat plaats ongeval na omver rijden twee …
De automobilist kwam vanaf de rotonde met de Pannekoekendijk en reed in de richting van de Zwartewaterallee toen hij door nog onbekende oorzaak in de middenberm terecht kwam en daar twee boompjes omver reed. Na het ongeval was de man volgens de politie aan de wandel gegaan en is hij verderop in Zwolle aangehouden door de politie.


Bestuurder klem gereden na omver rijden lantaarnpaal …
Alphen aan den Rijn – Een automobilist heeft maandagavond op de President Kennedylaan een lantaarnpaal uit de grond gereden. De bestuurder reed na het ongeval door maar de politie kon hem vervolgens snel aanhouden. Kort na het ongeval konden agenten de bestuurder klem rijden in de Diamantstraat, daar werd de man direct aangehouden.


Dronken Zwollenaar rijdt in op motoragent | Nieuws …
ZWOLLE – Een 42-jarige inwoner uit Zwolle werd dinsdagavond aangehouden nadat hij dronken een motoragent probeerde omver te rijden en zo een alcoholcontrole te vermijden. Het rijbewijs van de …


Dronken man uit Zwolle rijdt bijna een agent aan in …
Een dronken automobilist uit Zwolle is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden, nadat hij bij een politiecontrole bijna een agent omver had gereden.


Nieuwsarchief – Ingevorderd Rijbewijs
Loon – Automobilist aangehouden na verlaten plaats ongeval; Enschede – Rijbewijs ingevorderd na aanrijding; Muntendam – Gewonde automobilist mogelijk onder invloed; Zwolle – Zonder rijbewijs en onder invloed; Onnen – Automobiliste aangehouden voor rijden onder invloed; Groningen – Man aangehouden voor rijden onder invloed


Bestuurder raakt onwel en ramt lantaarnpalen en muurtje …
In die tocht werden lantaarnpalen en een muurtje omver gereden. De bestuurder, die tijdens het rijden onwel raakte, is door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Susan Poeder 14-09 …


Bestuurder aangehouden na overschrijden snelheidslimiet in …
Een automobilist reed vrijdagavond ruim twee keer de toegestane … Bestuurder aangehouden na overschrijden … Utrecht onderzoekt vermindering hinder van ledlampen in lantaarnpalen .
Car Battery Tester