Boer Wesepe sluit wandelroute af na tweet PvdD: ‘Ik zit niet op activisten te wachten’


Boer Wesepe sluit wandelroute af na tweet PvdD: ‘Ik zit
Boer Wesepe sluit wandelroute af na tweet PvdD: ‘Ik zit niet op activisten te wachten’ Boer Gerjan Roetert uit Wesepe gaat zijn landerijen aan de Boxbergerweg afsluiten voor wandelaars.


Boer Wesepe sluit wandelroute af na tweet PvdD: ‘Ik zit
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week


Belangstelling voor coronatesten plots gestegen …
Boer Wesepe sluit wandelrou­te af na tweet PvdD: ‘Ik zit niet op activisten te wachten’ 22:09 Boer Gerjan Roetert uit Wesepe gaat zijn landerijen aan de Boxbergerweg afsluiten voor wandelaars.


Kunstwerk voor corona-slachtoffers in Raalte. ‘Het waren …
Boer Wesepe sluit wandelrou­te af na tweet PvdD: ‘Ik zit niet op activisten te wachten’ 19:30 Boer Gerjan Roetert uit Wesepe gaat zijn landerijen aan de Boxbergerweg afsluiten voor wandelaars.


De Stentor – De reden waarom hij de route afsluit? ‘Ik zit
‘Ik zit niet op activisten te wachten’ Boer Gerjan Roetert uit Wesepe gaat zijn landerijen aan de Boxbergerweg afsluiten voor wandelaars. Tot dit weekeinde maakte zijn weilanden nog onderdeel uit van een mooie wandelroute door het gebied, maar na een bericht van fractievoorzitter Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren is hij er kla…


Honderd vrouwen bestormen Johannes Postkazerne …
Honderd vrouwen bereiden zich op de Johannes Postkazerne bij Havelte voor op de Yu Man Race. Dat is een zogeheten obstacle-run van vijf of tien kilometer in Hellendoorn. Bij een obstacle-run lopen deelnemers een parcours waarop hindernissen zijn uitgezet.


Budbee: elke dag 300 bezorgers op pad – InHetNieuws.nl
Budbee is sinds 2016 actief in thuisland Zweden, begin vorig jaar kwamen daar Finland en Denemarken bij en sinds september is de last mile-speler ook hier aanwezig. “Nederland is de springplank naar de rest van Europa”, zegt general manager


Dijkstra dient wetsvoorstel om zo snel mogelijk af te
“Ze zeggen: ik ga elke avond slapen met de hoop dat ik niet meer wakker wordt.” Dat is een leuk talking point, maar het is je reinste flauwekul. Uit onderzoek blijkt dat er maar een héél kleine groep ouderen met een doodswens is, en dat je de meeste van die mensen heel goed kunt helpen door ze op een menselijke manier te behandelen; door ze aandacht, tijd, en steun te geven.


Na de zomer start Eindhovens American football-team? Niet
Om artikelen op ED te kunnen lezen, dien je de cookies te accepteren door op ‘Ja, ik accepteer cookies’ te klikken. De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.


Nieuws | HLN
Lees het nieuws van vandaag op het moment dat het zich voordoet – Altijd het Nieuws Heet Van De Naald op HLN.BE