Derfor kan ikke skoler åpnes rett etter påske


Derfor kan ikke skoler åpnes rett etter påske
Det er urealistisk å tenke at skoler og barnehager skal åpnes rett over påske, ifølge KS-leder Bjørn Arild Gram. Han sier det kan bli store variasjoner mellom kommunene.


Derfor kan ikke skoler åpnes rett etter påske (TV2)
Derfor kan ikke skoler åpnes rett etter påske Det er urealistisk å tenke at skoler og barnehager skal åpnes rett over påske, ifølge KS-leder Bjørn Arild Gram. Han sier det kan bli store variasjoner mellom kommunene.


Alle barnehager og skoler er stengt på grunn av koronavirus
Hvis skolene fortsatt er stengt etter påske, vil vi komme med flere avklaringer rundt opplæringstilbudet til elevene. … og de som har fått vedtak om opplæring selv om de ikke har en individuell rett etter loven. … Skolen kan ta opp temaer som psykisk helse og stressmestring som en del av opplæringen.


Rekker ikke å åpne skolene rett etter påske
Rekker ikke å åpne skolene rett etter påske. … De lurer på om de må tilbake på skolen når de åpnes. – Det blir ikke rett å presse de til å gå på skolen, sier Skisland. … – Jeg kan nesten ikke se for meg noe annet enn en gradvis åpning, sier Skisland.


Kilder til NRK: Skolene og barnehagene åpnes ikke like …
Klokken 16 avslører Erna Solberg hvilke koronatiltak- og regler som som skal videreføres. Etter det NRK erfarer åpnes verken skoler eller barnehager rett over påske.


Skoler og barnehager åpner ikke igjen rett etter påske
Skoler og barnehager åpner ikke igjen rett etter påske Skoler og barnehager forblir stengt for å begrense koronasmitte i dagene etter påske, opplyser kilder til NRK. Statsminister Erna Solberg har innført omfattende koronatiltak i Norge.


Derfor bør skoler og barnehager åpnes etter påske
Derfor bør skoler og barnehager åpnes etter påske. De som argumenterer for at liv og helse er viktigere enn økonomi, glemmer at økonomien styrer evnen til nettopp å ivareta liv og helse.


Smitteeksperter: Dette må til for å åpne barnehager og skoler
Smitteeksperter: Dette må til for å åpne barnehager og skoler. En ekspertgruppe vurderer om det er mulig å åpne barnehager og skoler etter påske.


Debatt: – Derfor bør skoler og barnehager åpnes etter påske
Debatt: – Derfor bør skoler og barnehager åpnes etter påske. De som argumenterer for at liv og helse er viktigere enn økonomi, glemmer at økonomien styrer evnen til nettopp å ivareta liv og helse. nåværende utvikling, der innlagte og alvorlig syke har flatet ut og faktisk er på vei ned, så er det særdeles viktig å tenke økonomi.


Ikke forvent at skoler og barnehager åpnes før sommeren
Skoler og barnehager er nå stengt, og vil nok holdes stengt inntil videre. Når skoler åpner igjen avhenger i stor grad av hvor stor smittefaren er. Slik det er nå, vil nok skoler ikke åpnes igjen før sommeren. På torsdag måtte alle skoler og barnehager stenges for å begrense smittefaren for Koronaviruset. Regjeringen oppfordrer alle […]
obd2