«Donald Duck og vennene hans» er reddet på NRK


«Donald Duck og vennene hans» er reddet NRK – VG
Det blir «Donald Duck og vennene hans» NRK julaften i år også. Men foreløpig gjelder avtalen bare for 2020.


NRK redder TV-jula: – Disney-forhandlinger i boks | Kampanje
Vi er nå enige slik at du kan se Donald Duck og vennene hans NRK til jul, skriver Luihn i en SMS til VG. «Donald Duck og vennene hans» har vært en juletradisjon for mange i flere tiår, men den siste tiden har det vært usikkert om NRK fikk lov av underholdningsgiganten å vise tegneseriekavalkaden som har gått TV julaften helt siden 1979.


Uavklart om NRK får sende «Donald Duck og vennene hans
«Donald Duck og vennene hans» har blitt en juletradisjon for mange. I år er det fortsatt usikkert om den fjærkledde hissigproppen dukker opp NRK julaften.


Julaften-tradisjon NRK i fare | ABC Nyheter
Arne Helsingen, TV-sjef i NRK, sier at «Donald Duck og vennene hans» er et program som er viktig for publikum. – Etter «Tre nøtter for Askepott» er dette et av de mest populære programmene julaften og som mange både yngre og eldre har knyttet tradisjoner til. Men vi må hele tiden orientere oss etter hva som er mulig eller ikke mulig.


Disney-jula er reddet – Dagbladet
Disney-jula er reddetNRK vist tegnefilmkavalkaden hver julaften siden 1979 under navnet «Donald Duck og vennene hans». … bra den er tilbake NRK, og Donald Duck er jo min …


Tradisjonen amerikanerne ikke forstår seg på:
Tradisjonen amerikanerne ikke forstår seg på: Donald Duck julaften. POPULÆR: I over tredve år har «Donald Duck og vennene hans» gått NRK julaften. Amerikanerne synes dette er en …


NRK TV – Donald Duck og vennene hans
Donald Duck og vennene er godt i gang med juleforberedelsene. Timmy Gresshoppe inviterer oss til å slå følge og har en liten overraskelse lur!


NRK TV – Donald Duck og vennene hans
Donald Duck og vennene er godt i gang med juleforberedelsene. Timmy Gresshoppe inviterer oss til å slå følge og har en liten overraskelse lur! Amerikansk tegnefilmkavalkade.


NRK TV – Donald Duck og vennene hans
Donald Duck og vennene hans. 24.12.2018 · Tillatt for alle · 1 t 1 min. Amerikansk tegnefilmkavalkade. Donald Duck og vennene er godt i gang med juleforberedelsene. Timmy Gresshoppe inviterer oss til å slå følge og har en liten overraskelse lur! Se …


NRK TV – Donald Duck og vennene hans – 24. desember 2016
Amerikansk tegnefilmkavalkade. Donald Duck og vennene er godt i gang med juleforberedelsene. Timmy Gresshoppe inviterer oss til å slå følge og har en liten overraskelse lur!
code reader