Eerste overwinning van het seizoen voor Westerlo


Eerste overwinning van het seizoen voor Westerlo – Gazet …
Westerlo heeft zijn eerste overwinning van het seizoen beet. Op het veld van leider Seraing won het met – Voor de rust bleef een doelpunt uit. Maar in de tweede helft zetten de Kemphanen de …


Lukas Van Eenoo zet KVC Westerlo op weg naar eerste zege …
KVC Westerlo heeft op speeldag drie zijn eerste overwinning van het seizoen te pakken. De topper tegen leider RFC Seraing kon lange tijd alle kanten uit, maar na de rust namen de bezoekers de …


Eerste overwinning van het seizoen voor Westerlo
Eerste overwinning van het seizoen voor Westerlo Nader Ghandri keek geschorst toe en werd vervangen door Pietro Perdichizzi. Voor de ex-speler van Union was het na blessureperikelen zijn eerste competitiewedstrijd in het shirt van Westerlo.


Eerste overwinning van het seizoen voor Westerlo
Westerlo heeft zijn eerste overwinning van het seizoen beet. Op het veld van leider Seraing won het met – Voor de rust bleef een doelpunt uit. Maar in de tweede helft zetten de Kemphanen de wedstrijd naar hun hand. Lukas Van Eenoo trapte de bezoekers op voorsprong. Invaller Igor Vetokelde telde leider Seraing uit.


Verstappen pakt op Silverstone eerste overwinning van het
Verstappen pakt op Silverstone eerste overwinning van het seizoen Max Verstappen heeft de vijfde grand prix van het door de coronapandemie laat op gang gekomen Formule 1-seizoen gewonnen.


Westerlo boekt tegen ongeslagen Seraing eerste zege van
Westerlo heeft Seraing zondagavond zijn eerste nederlaag van het seizoen toegediend. De ploeg van Bob Peeters won met 0-2 bij de promovendus. Lukas Van Eenoo en Igor …


Horner na eerste overwinning van het seizoen: ‘Een …
Horner na eerste overwinning van het seizoen: ‘Een geweldige dag voor het team’ Gepubliceerd op 09 augustus 2020 door Julien Lemmen. De overwinning van Max Verstappen in de 70th Anniversary Grand Prix was de eerste zege dit jaar voor het team van Aston Martin Red Bull Racing.


Westerlo pakt eerste overwinning op Seraing …
In het slot van de wedstrijd stelde Igor Vetokele de overwinning veilig. Met een gekruist schot zorgde hij voor de geruststellende 0-2. Ondanks de nederlaag blijft Seraing aan de leiding, Westerlo schuift dankzij de eerste overwinning op in het klassement. De mannen van Peeters staan nu op een derde plek in 1B. Lees meer


Westerlo boekt eerste zege bij leider Seraing – Het Nieuwsblad
Eerste overwinning van het seizoen voor Westerlo SJOTCAST. Commentator Dave Peters: “De tactische richtlijn van Losada aan Holzhauser is één zin: “Doe maar wass ”


Nouwen schiet titelfavoriet PSV Vrouwen naar eerste
Nouwen schiet titelfavoriet PSV Vrouwen naar eerste overwinning van het seizoen. De voetbalsters van PSV zijn met een zwaarbevochten overwinning op Heerenveen begonnen aan de vrouwen eredivisie. Dankzij goals van Joëlle Smits en Aniek Nouwen werd het 1-2 voor de Eindhovense titelfavoriet.
obd2