Goldman Sachs: – En oljepriskorreksjon så dyp som 20 prosent kan allerede være på vei


Goldman Sachs: – En oljepriskorreksjon dyp som 20
Nå ser Goldman Sachs en priskorreksjon i horisonten. – Vi tror at risikoen nedsiden har økt betydelig og ser nå at en korreksjon 15-20 prosent allerede kan være vei, skriver Jeffrey Currie i råvareteamet til Goldman Sachs i et analytikernotat tirsdag.


Goldman Sachs spår oljepriskorreksjon: – Den kan allerede
«Med en oljepris over 40 dollar fatet vil forsyningene bli stimulert til å komme tilbake, men vi tror at ulemperisikoen har økt betydelig og ser etter en korreksjon 15 til 20 prosent som allerede kan være i gang etter mandagens handel», skrev Goldman Sachs forskningsgruppe for råvarer ledet av Jeffrey Currie i en notis tirsdag gjengitt av CNBC.


Kraftig økning – flere vedder oljeprisfall – E24
Goldman: tre faktorer som kan velte råvarer. Den amerikanske storbanken Goldman Sachs ser tre risikofaktorer som kan velte råvareprisene, skriver banken i et analysenotat mandag, gjengitt av CNBC. For det første noterer de at endringer i teknologi og skiferoljeproduksjonen kan ha en «dyp innvirkning» råvareavkastningen.


Finansinstitusjoner mener global resesjon er uunngåelig | DN
Goldman Sachs, Morgan Stanley og S&P Global kom med nye prognoser tirsdag. Det er en knapp måned siden S&P Global nedjusterte vekstprognosene for Kina fra 5,7 prosent til fem prosent. I den siste prognosen ventes det at Kina vil få en vekst mellom 2,7 prosent og 3,2 prosent i 2020.


Koronaviruset gir økonomien nådestøtet | DN
Allerede før koronaviruset satte inn var den japanske økonomien vei mot en resesjon. Nå klargjøres tidenes krisepakke for å hindre et fritt fall for økonomien. Det er skepsis til hva som kan gjøres.


Internasjonal finanskrise – fra uro til krise – SSB
I januar 2008 kom turen til Oslo børs, som falt med nær 30 prosent i løpet av årets tre første uker. 2008: Fra uro til krise 17. februar ble den britiske boliglånsbanken Northern Rock nasjonalisert. Én måned senere var det Bear Stearns som måtte reddes. Dette markerte starten undergangen for en rekke amerikanske investeringsbanker.


–IMF-Norge vil få den høyeste arbeidsledigheten i Nord …
“Jeg har funnet ut” sa Niccolò Machiavelli, en filosof 1800 tallet, “at den beste veien til himmelen, må være å finne veien til helvete, du kan unngå det. Det internasjonale pengefondet eller IMF (engelsk: International Monetary Fund) er en organisasjon med 187 medlemsland hvor IMF med tigget og innsamlete midler er finansiert av medlemslandene hvor de hyklersk under forlydende …


Folkefesten crowdfunding | ABC Nyheter
En amerikansk økonomiprofessor har anslått at mye som 10 prosent er rene fiaskoer. … Hva med en klokke som i stedet for å vise tiden en urskive sender et lys som gjør at tiden dukker opp hånden din, som en slags … Den håndholdte respiratoren skal sikre at du kan drive fridykking ned til fem meters dyp i 45 minutter uten å …


Duket for en revolusjon i USA – Document
Sanders sa om henne at hun fikk 600.000 dollar i honorar av Goldman Sachs bare i 2015. Goldman Sachs er det dirty ord for de unge. En kandidat som er cozy med dem kan aldri få deres stemme. Men hva med en milliardær? Republikanerne har to kandidater i front som truer med å snu opp ned Washington. Denne reaksjonen har bygget seg opp over …


69 prosent nordmenn kjenner ikke til begrepet e-sport …
Dataspillindustrien er en av verdens største, og investeringsbanken Goldman Sachs anslår at kompetitiv spilling, eller e-sport, vil være en større tv-idrett enn amerikansk fotball innen 2022. Allikevel viser en fersk undersøkelse Elkjøp har gjort om nordmenns kunnskaper om teknologi, at 68 prosent ikke kjenner til begrepet e-sport.