Han är härdad i Frankrike och trivs med Björn Goop


Han är härdad i Frankrike och trivs med Björn Goop | Trav …
Härdad i Frankrike. Trivs med Björn Goop. … Han är härdad i Frankrike och trivs med Björn Goop. 01 maj. Spiken är stark och har ett bra läge nu. 01 maj “Ottos” hetaste drag – i jakten på 75 miljoner. 30 apr. Elitloppsfinalen flyttas – avgörs 20.30 på kvällen.


Han är härdad i Frankrike och trivs med Björn Goop
Han är härdad i Frankrike och trivs med Björn Goop fredag den 1 maj 20:41. Härdad i Frankrike.Trivs med Björn Goop.Figaro Vici vinner långloppet.


Han är härdad i Frankrike och trivs med Björn Goop
Härdad i Frankrike. Trivs med Björn Goop. Figaro Vici vinner långloppet.


Carlssons V75-tips: Han krossar allting på V75 – är bästa …
Han är gynnad gentemot sina konkurrenter och kliver nu ner i klass då han är van vid … för Björn Goop och fullföljde … läget med spår åtta men är V75-härdad och spurtade …


Björn Goop om Criterium Continental
Björn Goop är hett eftertraktad under det franska vintermeetinget och på söndag kör han supertalangen Face Time Bourbon i Criterium Continental. – Det är en fantastiskt fin häst att köra som är väldigt magisk på alla sätt och vis, säger stjärnkusken. ANNONS: 19 000 per andel i vinst i onsdags. Här kan du köpa en andel till V75 med Expressens experter.


Readly Express och Björn Goop bland favoriterna i Prix d …
Ett bevis på den respekten Goop Jr har fått i Frankrike är segern med … 2016 var han tvåa med franske Timoko och 2015 var han trea med … kusken Björn Goop och tränaren Timo Nurmos är


Björn Goop: “Jag är faktiskt helt oduglig på att rida” – NWT
Men stjärnkusken och företagaren Björn Goop sitter inte nöjd, varje dag vill han lära sig något nytt. Open menu. account. TORS 2 APR 4 … – Totalt med Sverige och Frankrikeär det 35-40 personer på lönelistan varje månad. … Intresset för dig är enormt, både här och utomlands. Trivs du i rampljuset?


Andra raka med Björn Goop | Travronden
Filipp Roc) tränas av Alessandro Gocciadoro och är halvbror till svenskbekantingen Vanesia Ek. Han har vunnit åtta av femton starter hemma i Italien och har nu två raka segrar på Vincennes. Den förra togs så sent som i tisdags, även den med Björn Goop i sulkyn.


Björn Goop efter Idrottsgalan: “Jag är stolt” | Travronden
Tv+Text: Björn Goop efter Idrottsgalan: “Jag är stolt” … Han var med länge och väl, men när finalisterna presenterades var det över. Det blev inget Jerringpris för Björn Goop – men en stor kväll. – Jag är stolt över att bara ha varit nominerad, … men man är härdad.


Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndagen 27/1
Björn Goop visade återigen varför han är världens bästa kusk och Frankrikesatsningen han inledde för ett par år sen börjar ge frukt. Han är oerhört respekterad även bland fransmännen och visste ni att han t o m pratar flytande franska. Bara en sån sak.