Kraftig resultatfall, men konsernsjefen er fornøyd: – Vi har lagt bak oss noen helt spesielle måneder


Kraftig resultatfall, men konsernsjefen er fornøyd: – Vi
Vi har lagt bak oss noen helt spesielle måneder. Koronapandemien, nedstengingen av samfunnet, permitteringer og konkurser preger oss på alle måter, også resultatmessig. Det gjør også kursfall på verdipapirer, redusert bidrag fra vår eierandel i SpareBank 1 Gruppen og økte tapsavsetninger, sier konsernsjef Liv Ulriksen.


En cocktail at koronakrise og markedsuro ga kraftig
En cocktail at koronakrise og markedsuro ga kraftig resultatfall for Obos … Han advarer videre om at boligmarkedet er spesielt utsatt ved en økonomisk nedtur som norsk økonomi er inne i nå. … men rentepapirer over hele verden har stupt til rekordlave nivåer de siste månedene som følge av koronakrisen.


Kraftig resultatfall for SpareBank 1 SR-Bank – E24 Aksjelive
Kraftig resultatfall for SpareBank 1 SR-Bank 30 minutter siden · Asgeir Aga Nilsen SpareBank 1 SR-Bank må se resultatet før skatt falle til 247 millioner kroner i første kvartal, fra 1.323 millioner kroner i tilsvarende periode i fjor, viser kvartalsrapporten torsdag.


Akastor har innkassert milliardbeløp: – Vi tenker ikke i …
Akastor har innkassert milliardbeløp: – Vi tenker ikke i retning av et ekstraordinært utbytte. Kristian Røkke og resten av Akastor-ledelsen har lagt bak seg noen intense måneder der verdier i milliardklassen er realisert.


Tjente en halv milliard på tre måneder – nå åpner de ny bank
Tjente en halv milliard på tre måneder – nå åpner de ny bank. Med null tap så langt, og god vekst, er de fleste enige om at 2019 blir et godt år for Sparebanken Vest. Men én ting bekymrer likevel konsernsjefen.


Enighet om stram kriselov på Stortinget | ABC Nyheter
Vi har sagt ja til en lov som varer i en måned. Det er ikke noen garanti for at vi skal stemme for en forlengelse. … Det fremstår som en helt annen sykdom 11:40 Danske Bank setter ned boliglånsrenta 11:38 Kinesiske turister ønsker å reise til «heltenes by … FHI tror svært få har vært smittet 06:59 Kraftig resultatfall for Equinor …


SAS sin spådom slo til: Doblet underskuddet i første …
FORNØYD OG MISFORNØYD: Konsernsjef Rickard Gustafson i SAS er fornøyd med at 10 prosent flere valgte Plus- og Business-billetter i kvartalet han nå har lagt bak seg, men han er ikke fornøyd med lønnsomheten i selskapet. Her er han fotografert i anledning kjøp av nye fly. Vis mer


SR-Bank fikk overskudd på 660 millioner i tredje kvartal
Konsernsjefen fornøyd – Jeg er godt fornøyd med resultatet konsernet har oppnådd, sier Arne Austreid til Aftenbladet. Han er konsernsjef i Sparebank 1 SR-Bank. Han er spesielt godt fornøyd med bidraget fra finansielle investeringer på 231 millioner kroner i årets ni første måneder i år, mot 12 millioner kroner for samme periode i fjor.


Karis konsert når ut til fans i hele verden – adressa.no
Men det har vært mange usikkerhetsmomenter, både i det å finne tekniske løsninger og en troverdig måte å fremstå på. Så det har blitt liggende. Men da Tor på Moskus ringte og spurte om jeg kunne gjøre en konsert, så var det umulig å si nei. Her er jo også forholdene lagt svært godt til rette for en proff konsert, sier Kari …


Gøran har gitt opp Teslaen: Ble et mareritt | ABC Nyheter
– Bilen har en tendens til å dra mot høyre men ikke mer enn at du er utenfor veibanen i løpet av 4-5 sekunder, så her har du god tid til å få justert inn retningen. Bilen går som et olja lyn, og vil garantert gi deg et smil om munnen, det samme kan også sies om den adaptive cruise kontrollen som når som helst kan bestemme seg for å hugge inn bremsene og gi deg en skikkelig støkk.