Mathijssen blikt vooruit op 1B: “Lommel gaat niet meedoen voor promotie”


Jacky Mathijssen blikt vooruit op 1B: “Lommel gaat niet …
Mathijssen blikt vooruit op 1B: “Lommel gaat niet meedoen voor promotie” Vrijdag trappen Deinze en Union het seizoen op gang in 1B. Aan de hand van enkele gerichte vragen blikt analist Jacky …


Jacky Mathijssen blikt vooruit op het seizoen in 1B: “Aan …
Eén week na de Jupiler Pro League wordt morgen het nieuwe seizoen in eerste nationale B op gang getrapt. Lommel SK bijt de spits af tegen Union. Onze anali…


Mathijssen kiest zijn kandidaten voor Play-Off 1: “Zij …
In de strijd om Play-Off 1 is het laatste woord nog niet gezegd. Jacky Mathijssen gelooft rotsvast dat STVV het zal halen. Anderlecht en KAA Gent zullen strijden voor de zesde plaats.


Cisse Severeyns blikt vooruit op de streekderby tussen KV …
Zondag staat de streekderby tussen KV Mechelen en Antwerp op het programma. “Beter een goede buur dan een verre vriend”, zo luidt de uitdrukking en dat is perfect van toepassing op de twee teams.


Vadis Odjidja blikt vooruit op de bekerfinale tussen AA …
Vadis Odjidja blikt vooruit op de … “Ik heb hun bekerwedstrijd tegen Antwerp gezien en hun twee finalewedstrijden in 1B tegen Beerschot-Wilrijk. OpMathijssen haalt herinnering op


1B Archives – Pagina 23 van 24 – Voetbalbelgie.be
Belgisch voetbal op weg naar juridische veldslag? Redactie. Voetbalnieuws. Virologen niet op dezelfde lijn met KBVB en Pro League Redactie. Voetbalnieuws. Ontslagregen op komst bij Moeskroen Redactie. Voetbalnieuws. Franse club terug aan zet bij Moeskroen? Redactie. Voetbalnieuws.


Club uit 1B is zo goed als zeker van play-off 2, coach …
Op vier speeldagen van het einde van de reguliere competitie tellen de … Club uit 1B is zo goed als … Trainer van Union Sint-Gillis Luka Elsner bedankt supporters en blikt ook vooruit.


Maes blikt vooruit op topper: ‘Belangrijk duel voor onze …
Op de website van KRC Genk blikt Peter Maes terug op de verloren partij tegen Rapid Wien. De trainer hoopt dat zijn ploeg leert van de foutjes tijdens het Europa League-duel. Tegen Anderlecht wil Maes alvast dat zijn jongens bewijzen dat ze iets hebben bijgeleerd.


Deelnemersveld EK bekend; poule des doods mogelijk voor Oranje
Aad de Mos blikt vooruit op nieuwe Eredivisieseizoen: … nr 2 A tegen nr 1 B . attamotta. … En dan Heitinga op de plek van Mathijssen en VD Wiel gewoon rechtsback .


Nathan Kabasele blikt vooruit naar de clash tussen zijn ex …
Nathan Kabasele, intussen bij Union, ziet de crisis bij ‘zijn’ Anderlecht met lede ogen aan. De aanvaller blikt ook vooruit op de clash met Moeskroen, ook een ex-club van hem.