Ruud Gullit schrikt van eigen gedachten over racismebestrijding


Ruud Gullit schrikt van eigen gedachten over
Ruud Gullit vindt dat honderd jaar vreedzame protesten tegen racisme niets hebben opgeleverd. De oud-profvoetballer schrikt van zichzelf als hij bij zichzelf gedachten constateert over een …


Ruud Gullit schrikt van eigen gedachten over
Ruud Gullit vindt dat honderd jaar vreedzame protesten tegen racisme niets hebben opgeleverd. De oud-profvoetballer schrikt van zichzelf als hij bij zichzelf gedachten constateert over een revolutie om een einde te maken aan racisme, vertelt hij woensdag. ‘Hoe vreedzaam wordt al niet honderd jaar…


Canadese premier Trudeau reageert op Trump: 22 seconden …
Ruud Gullit: ‘Schrik van eigen gedachten over racismebestrijding’ Verhaeren stopt als hoofdcoach Australische zwemmers → Canadese premier Trudeau reageert op Trump: 22 seconden zwijgen


Corona: ‘Stijging immuniteit coronavirus ‘bescheiden …
Het coronacrisisteam van het kabinet buigt zich woensdag over de vraag of Nederland nog wat verder van het slot kan. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het coronavirus.


Twentse coronacijfers blijven het hele pinksterweekend stabiel
Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat je informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook. Tubantia deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel met Sanoma, DPG Media, Telegraaf Media Groep en RTL Nederland, om gezamenlijke …


Dodental coronavirus stijgt met 5 naar 5967
Het officiële aantal doden door het coronavirus in Nederland is gestegen naar 5967. In de afgelopen 24 uur heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vijf nieuwe meldingen van sterfgevallen binnengekregen. Het werkelijke aantal doden ligt hoger, omdat niet iedereen wordt getest.


Gerard Joling vreest voor huidkanker
Zanger Gerard Joling vierde eind vorige maand zijn 60ste verjaardag. Hij is een echte zonaanbidder en daarom hij besloten om een huidscan te laten doen, want hij is doodsbang om huidkanker te krijgen.


Moet je in thuisquarantaine na vakantie?
Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert nog altijd alleen te reizen indien dit strikt noodzakelijk is. “U moet zelf die afweging maken. Iedereen met reisplannen wordt geadviseerd hier goed over na te denken. Vakantiereizen vallen onder niet-noodzakelijke reizen en worden afgeraden.”


‘Bemoedigende toename’ in omzetcijfers horeca
Uit cijfers van de Betaalvereniging Nederland blijkt dat er de afgelopen tijd sprake is van een ‘bemoedigende toename’ in het aantal pintransacties en de omzet binnen de horeca. Normale omzet. Dat zegt woordvoerder Berend Jan Beugel tegen RTL Z. Hij vergeleek de cijfers van week 21 (18 tot en met 24 mei) met die van de week ervoor.


Sophie Hilbrand verwijt VVD-leider Dijkhoff hypocrisie
Sophie Hilbrand ging dinsdagavond in Op1 de confrontatie aan met VVD-leider Klaas Dijkhoff. De presentatrice vroeg de fractieleider van de VVD of zijn partij de afgelopen jaren genoeg gedaan had om de polarisatie in de samenleving die de BlackLivesMatter-demonstraties blootleggen, tegen te gaan.
diagnostic scanner