Stort rentekutt i Lånekassen


Studielån, Lånekassen | Stort rentekutt i Lånekassen
Stort rentekutt i Lånekassen. KUTT: Nå blir det lavere renter hos Lånekassen. Foto: (Lånekassen) 1. juli settes rentene ned på studielånet i Lånekassen. Facebook


Stort rentekutt i Lånekassen – msn.com
1. juli settes rentene ned på studielånet i Lånekassen. Fastrenten blir lavere enn den flytende renten. – Vi forventet en vesentlig nedgang nå siden flere banker som følge av …


Sanner vil ikke kutte statsbankenes renter nå – E24
Studenter i Lånekassen, husbyggere som låner i Husbanken og statsansatte med boliglån i Statens pensjonskasse får dermed ikke glede av Norges Bank rentekutt før 1. juli. Norges Bank satte ned styringsrenten 1, 25 prosentenheter i to omganger 13. og 20. mars.


Lånekassen – Forside
Statens lånekasse for utdanning (Lånekassen) er en norsk statlig etat under Kunnskapsdepartementet. Lånekassen gir økonomisk støtte til utdanning gjennom stipender og lån.


Rekordlav fastrente i Lånekassen fra 1. juli – E24
Mens flere store banker allerede i april fremskyndet sine rentekutt etter press fra kunder, svarte finansminister Jan Tore Sanner (H) at statsbankene ikke ville gjøre det samme. Rentene i Lånekassen blir fastsatt med utgangspunkt i den såkalte «basisrenten».


Lånekassen – Eksempler på hvor mye du kan få
Lanekassen.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler. Du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt dersom du godtar dette.


Lånekassen – Organisasjonen
Lånekassen har hovedkontor i Oslo og distriktskontorer i Bergen, Stavanger, Trondheim og Ørsta. Ved utgangen av 2018 hadde Lånekassen 318 fast ansatte. Driftsutgiftene i 2018 var på 403,1 millioner kroner. Historikk. Lånekassen ble etablert i 1947, i forlengelsen av en rekke velferdsordninger for studenter.


Nå kutter bankene lånerenten raskt. Men Lånekassen og …
Nå kutter bankene lånerenten raskt. Men Lånekassen og Husbanken er tause. De store private bankene presses til å senke sine renter i disse dager. Men ingenting har skjedd med rentene i statens egne banker, selv etter store kutt fra Norges Bank.


Historisk rentekutt – dette må du gjøre nå
Historisk rentekutt – dette må du gjøre nå. Styringsrenten har aldri vært så lav som nå. Det kan få stor betydning for din økonomi.


Lånekassen – Rentesatser
Fastrentene i Lånekassen med virkning fra 1. mai er 2,354 prosent for tre års bindingstid, 2,403 prosent for fem år og 2,501 prosent for ti år. For søknadsfrister, se våre informasjonssider om fast rente.