Vluchten Transavia naar Mallorca en Kreta van Groningen Airport Eelde hervat


Vliegen vanaf Groningen Airport Eelde | Transavia
Dan is Groningen Airport Eelde het perfecte startpunt van je reis. De luchthaven ligt namelijk op maar 15 km van de stad Groningen af. Op loopafstand van de terminal parkeren, makkelijk bereikbaar en niet te lang wachten: daarom kies je voor een vlucht vanaf Groningen Airport Eelde. En voor je het weet stap je uit bij een zonnige bestemming …


Vluchten Transavia naar Palma de Mallorca en Heraklion …
De vluchten van Transavia naar Palma de Mallorca en Heraklion worden vanaf 1 juli a.s. hervat vanaf Groningen Airport Eelde. Dit bevestigt Transavia in een aangekondigd bericht. Door de huidige Corona-crisis, schortte Transavia onder andere haar vluchten vanen naar Groningen Airport Eelde op. De airline hervat haar vluchtschema voor de zomermaanden met een selectie van bestemmingen.


Vakantie Mallorca | Groningen Airport Eelde
Jouw vlucht landt in Palma de Mallorca – de hoofdstad van het eiland. En dat komt goed uit, want een bezoek aan deze levendige stad mag niet ontbreken tijdens jouw vakantie op Mallorca. Palma de Mallorca kent zo’n 410.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van de Balearen (de stad Groningen heeft 230.000 inwoners).


Vluchten Transavia naar Palma de Mallorca en Heraklion …
Door de huidige Corona-crisis, schortte Transavia onder andere haar vluchten vanen naar Groningen Airport Eelde op. De airline hervat haar vluchtschema voor de zomermaanden met een selectie van bestemmingen. De routes tussen Groningen Airport Eelde en Palma de Mallorca en Heraklion op Kreta vallen binnen deze selectie. Vooralsnog voor de maanden juli en augustus. … Read Article Read More


Goedkope vliegtickets Mallorca vanaf € 34 | Transavia
Mallorca, Spanje. Voor een prachtige kustlijn vlieg je naar Mallorca! De gigantische kliffen, de witte zandstranden en het turquoise water zijn oogverblindend mooi. Boek je ticket naar Palma de Mallorca, Spanje en pak je koffer met strandspullen maar in! Als je eenmaal op één van stranden ligt, wil je niets anders meer.


Groningen Airport Eelde | Luchthaven van het Noorden
Vlieg vanaf Groningen Airport Eelde en ga ontspannen op reis! Hier lees je alles over je vlucht, onze bestemmingen en parkeren op onze luchthaven.


Vlieg goedkoop vanaf Groningen met Transavia!
Groningen Airport Eelde ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Groningen. Het vliegveld Groningen Airport Eelde is goed bereikbaar. Per auto zijn Groningen en Assen eenvoudig te bereiken via de A28 (Groningen – Assen) via afrit 37. Bereikbaarheid met openbaar vervoer Je kunt met de shuttlebussen van Qbuzz de luchthaven bereiken. De …


Vluchtschema’s › Groningen Airport Eelde
Ontvang exclusief 30% korting op een foto op canvas van Fotofabriek.nl. Cookies Deze website vraagt je toestemming cookies te gebruiken voor DoubleClick Audience , Facebook , Google Analytics Advertentiefuncties , Google Maps , Hotjar en LinkedIn .


KretaGroningen Airport Eelde | Luchthaven van het Noorden
Hoofdstad Heraklion . Als je vanaf onze luchthaven naar Kreta vliegt, dan land je op Heraklion Airport. Heraklion (Iraklion) is de grootste stad en tevens de hoofdstad van het Griekse eiland.Een te gekke stad waar van alles te beleven is.


Na Corendon schrappen ook TUI en Sunair de …
Het wordt een stille zomer op Groningen Airport Eelde (GAE). In navolging van vliegmaatschappij Corendon melden ook Sunair en TUI Nederland dat de komende tijd niet van de regionale luchthaven …